De har et øye for Oslo som få andre

Sinsenboeren har valgt ut tre fotografer med et godt øye til Oslo og et visuelt blikk som skiller dem ut i mengden. Her gir vi deg noen smakebiter. Du kan følge dem på sosiale medier!

Instagram-kontoen "Ukjentfremmed" byr på stramt komponerte bilder med hverdagslige gatescener.





Oslo from above by Petter Dulsrud on 500px.com

Det er etter hvert mange som tar bilder med drone, men det handler om mer enn å få kameraet opp i lufta. Petter Dulsruds Oslo-bilder fra fugleperspektiv er ren kunst. Se flere av hans bilder på 500px. Bildet over viser Sinsenkrysset i solnedgang. Bildet under er tatt over tåka nær Oslo havn.


I wish I had wings by Petter Dulsrud on 500px.com



Gamlebyen skatepark

Roy Olsen er en gammel kjenning og en som ofte rusler gatelangs i Oslo med kameraet rundt skulderen. Han har et blikk for detaljer og mennesker som vi andre har lett for å overse, men som åpner øynene våre for byens smilehull. Bildet over er tatt på Gamlebyen skatepark. Bildet under fra pølsekiosken på Sjursøya. Se flere av Roys bilder på Flickr.


Pølser!

Tips gjerne Sinsenboeren om gode Oslo-bilder!

Kommentarer

  1. Thank you so much for the post you do. I like your post and all you share with us is up to date and quite informative, FOTOGRAF in Feldkirch i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sinsen-arkitektur: Siloen som ble boligsameie

Historien om Lørenfaret: Kommandoran og IT-kjempen som forsvant

Søsterboligene i Sinsenveien har skiftet eier – slik skal Nye Aker sykehus bruke tomta