Juli: Månedens boliger - Hasle, Sinsen, Løren og BjerkeJuni-tallene fra Eiendom Norge viste en prisnedgang på 3,1 prosent i Oslo - det største prisfallet på ti år i hovedstaden. Juni er tradisjonelt en svak måned, og vel å merke: Oslo har hatt en prisvekst på boliger det siste året på 11,5 prosent, og de siste fem årene på 50 prosent. Juni-tallene ble omtalt blant annet i Nettavisen. Det er spenning knyttet til utviklingen videre. Eiendom Norge-sjefen sier de forventer en svakere pristrend i boligmarkedet også i månedene som kommer.

Nå i feriemåneden juli har Sinsenboeren plukket ut seks boliger - brukt og nytt - som eksempler på hva som ligger ute til salgs akkurat nå. Vi har kikket på boliger på Hasle, Sinsen, Løren og Bjerke. Boligene vi holder øye med spenner fra 2-roms til 4-roms og et areal fra (P-rom) 51 på de minste til 85 kvadratmeter på den største. Prisantydning på de seks boligene spenner fra 3 til 6 millioner kroner. Kvadratmeterprisene varierer fra 47.917 til 82.157 kroner.

I kartet under ser du de seks boligene vi holder øye med. Klikker du på ikonene på kartet, finner du mer informasjon og lenke til boligannonsene.


På karter finner du blant annet en 2-roms i Schouterrassen 15 (Megler: Eie) med totalpris 3,4 millioner kroner. Felleskostnader er på 3724 kroner per måned, som inkluderer varmtvann og fyring. Videre finner du en ny 3-roms i Bøkkerveien 18 (Megler: DNB. Krydderhagen på Hasle). Prisantydning er på 2,7 millioner kroner, men totalpris er 4,9 millioner kroner på grunn av høy fellesgjeld. I Refstadsvingen 7 (Megler: Obos) er en 4-roms ute for salg med prisantydning 3 millioner kroner, totalpris 3,5 millioner kroner. I Rødstuveien 10 ligger en 2-roms ute med prisantydning 3 millioner kroner, totalpris 3,1 mill. kroner. (Megler: BN Bolig).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvem husker denne Sinsen-restauranten?

Hva skjer i Trondheimsveien 113?

Slik blir den nye høyblokka på Økern torg