Skolestart 2014 - nytt skoleår med flere Oslo-skoler

Mandag 18. august startet det nye skoleåret for elevene på Oslo-skolene, mens aktivitetsskolen allerede har vært i gang en stund for manges vedkommende.

Sinsen skole.
Ved Sinsen skole startet 1. trinn klokka 12 mandag, mens elevene fra og med andre til og med sjuende klasse startet klokka 10.

Elevtallet øker for hvert år, og denne høsten har vi passert 620 elever, opplyste rektor Jan Petter Braathen ved skolestart. Blant de som ble ønsket velkommen i regnværet var også 125 spente førsteklassinger, skriver skolen på sine hjemmesider.


Gamle Løren skole vekkes til live igjen etter total rehabilitering.

Denne høsten står flere nye skolebygg klare for å ta unna det økte elevtallet. Det som tidligere var kjent som gamle Løren skole er en av 14 nye eller rehabiliterte skoler denne høsten og åpner som Løren skole. Kommunens skippertak med nye skoler har kostet i alt 3,9 millarder kroner, ifølge osloby.no. I fjor var det fem nye Oslo-skoler som ønsket elevene velkommen ved skolestart.

Gamle Løren skole står klar til å ta imot elever igjen, men skolen vil fortsatt være byggeplass en stund til og ytterligere utvidelser er planlagt.


Møt tre av de nye førsteklassingene på Løren skole

Oversikt over skoleåret 2014/2015 finner du her og på Utdanningsetatens hjemmesider.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvem husker denne Sinsen-restauranten?

Hva skjer i Trondheimsveien 113?

Slik blir den nye høyblokka på Økern torg