Vil du bo her i Sinsen hageby?


112 boliger ligger ute for salg i Sinsen skolekrets på Finn.no denne visningshelga. Det spenner fra en 19 kvadratmeter stor hybel i Sinsenveien 5A med prisantydning 600.000 kroner (iHus) til 182 kvadratmeter penthousleilighet på toppen av Rema-bygget i Lørenveien 36A med prisantydning 8,5 mill. kroner (Aktiv).

Noe annet som kommer for salg nå er 28 leiligheter i den nye blokka som skal opp på Sinsenveien 41, - sør for Icas hovedkontor og vest for Selvaag-blokkene i Kanonhallveien. Blokka på seks etasjer skal stå ferdig 2. kvartal 2015 (Privatmegleren). Her er de største leilighetene fireroms på 100-113 kvadratmeter som prises fra 5.490.000 kroner.

Vi omtalte dette prosjektet her på bloggen i august, og du kan lese mer om det her.

Denne måneden kan du også bli eier av en 72 kvadratmeter stor leilighet i en firemannsbolig i ærverdige Sinsen hageby, som du ser på bildet over fra rundt 1938 da skolen var ny. Bildet under dette innlegget er hentet fra Finn-annonsen boligen, som ligger i Lørenveien 8, vis a vis Sinsen skole, og tar vi ikke feil er det huset til venstre på bildet over det gjelder. Megler er Krogsveen.

Bildet av Sinsen hageby fra 1938 er hentet fra Digitalt Museums samling og tilhører Oslo Museum.

OVERSIKT: Se alle boliger til salgs i Sinsen skolekrets her

KART: Klikk her for å se alle boliger til salgs på Sinsen med visning søndag 10. november
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Byvandring til Lille Tøyen hageby og Keyserløkka

Her er åpningstidene på Løren minigjenbruksstasjon

Vil bygge fem etasjer høy kontorblokk ved inngangen til Peer Gynt-parken