Og plutselig var Sinsenkrysset igjen landets mest utskjelte veikryss


Arbeidene på Ring 3 ved Løren øst for Sinsenkrysset innebærer midlertidige løsninger som byr på en del ekstra utfordringer for veifarende.

På sosiale medier er Sinsenkrysset igjen blitt et hett tema. Her er noen smakebiter fra Twitter inneværende måned: "Smartingene som bygger om Sinsenkrysset har prestert å toppe hele kaoset med å lage to fartsdumper midt på ringveien", "En stor takk til den/ de som har planlagt trafikkavviklingen i Sinsenkrysset. Det er effektivt sperret, i alle retninger! Gratulerer!" og "Hva skjer med #sinsenkrysset? Over 30 min fra Storokrysset til Sinsenkrysset er vel ikke helt innafor?"

Og det blir kanskje verre før det blir bedre. Mandag 16. september stenges trafikken helt gjennom Lørentunnelen.

Statens vegvesen: Nattarbeid i Lørentunnelen

I dag er trafikken gjennom Lørentunnelen åpen for trafikk i vestgående retning, mens en nå jobber med å gjøre ferdig det andre løpet, samt sammenkoblingen med Østra Akers Vei.

- Etter hvert som vi nærmer oss selve åpningen, vil det være nødvendig med midlertidige løsninger som ikke er optimale. Statens vegvesen jobber for å gjøre ulempene så små som mulig for trafikantene, men vi er nødt til å gjennomføre en del grep for å komme i mål, sier prosjektkoordinator Jon Wefald i en pressemelding.

 Les saken i Nettavisen

Se også Groruddalen: - Sinsenkrysset er en katastrofe

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Byvandring til Lille Tøyen hageby og Keyserløkka

Historien om Lørenfaret: Kommandoran og IT-kjempen som forsvant

Historien om Sinsen hageby