Trommer sammen til beboerkarneval for Sinsen, Løren og Refstad
Kryss av i kalenderen på 10. februar for et hyggelig og fargerikt naboinitiativ!

- Vi er en gjeng entusiaster her i nærmiljøet tilknyttet fritidsklubb, korps, idrettslag, velforening og kirke som drar i gang et felles karneval tirsdag 10. februar kl.17.30-19.30.

Det forteller Henning Vik i et skriv som har gått ut i nærmiljøet.

Arrangementet skal begynne ute i Peer Gynt-parken der deltakerne skal ristes sammen med underholdning og musikk. Deretter blir det skikkelig karnevalsopptog som går fra parken til Sinsen kirke. I kirken møtes opptoget av et sambaspillende Sinsen ungdomskorps og andre innslag. I kirken blir det også kaker og kaffe, saft, snacks og loddsalg, lover Vik. Kirkens store kulturrom (naborommet til kirkerommet) er pyntet til stor karnevalsfest!

- Vi tror et slikt folkelig karneval, for liten og stor skaper trygghet, stolthet og glede over å bo i vårt fargerike nærmiljø, og vi tror det er gull verdt å le litt (gjerne mye!) sammen, skriver Vik.

Han har tatt turen innom stort sett alle barnehagene i nærmiljøet og utfordret dem til å bli med, gjerne med faner til opptoget.

Det blir et åpent planleggingsmøte i Sinsen kirke tirsdag 20. januar kl.19. Initiativtakerne ønsker hjelp med å få bakt et hav av kaker, så dermed er den oppfordringen brakt videre.


Illustrasjonsfoto: Zavier Donat.Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvem husker denne Sinsen-restauranten?

Hva skjer i Trondheimsveien 113?

Slik blir den nye høyblokka på Økern torg