Dette skjer på Lørendagen 6. september


Lørdag 6. september fra kl 12-16 er det igjen tid for Lørendagen. Det blir underholdning og artister, show med treningssenteret Avancia, boligmesse i Kanonhallen, markeds- og salgsboder, gode tilbud i alle butikker, betjent barneparkering, kakelotteri, moteshow, klovn og ansiktmaling, skriver Løren Vel på sin hjemmeside. De er arrangør og har med seg Løren Handelskvartal som samarbeidspartner.

Sinsen Refstad IL er en av de lokale lag- og foreningene som vil være synlig til stede. Les om deres jakt på nye håndballbarn her.

Boligmessa under Lørendagen går av stabelen i tidsrommet 12-16 i Kanonhallen, der fire  eiendomsaktører vil være på plass; Lørenveien Utvikling AS, AF Eiendom i samarbeid med Høgh Eiendom, OBOS/Veidekke og Selvaag Bolig.

Trekkplasteret på Lørendagen i år er artisten Martin Halla, vinneren av "The Voice" i 2012, leser vi i lokalmagasinet Løren.

I sommer har han vært i studio og spilt inn en singel, "Losing my mind". Den slippes 8. september, så det er vel all grunn til å forvente en smakebit under Lørendagen?

- Jeg gleder meg så fælt at jeg holder på å sprekke! skrev Martin på sin Facebook-side for kort tid siden.

Senere i år skal han på juleturné sammen med Maria Arredondo og Torstein Sødal.

Mer om Lørendagen på nettstedet loren.no
Hvis du ikke kjenner til Martin Halla eller har behov for å friske på hukommelsen, kan du ta en kikk på dette videoklippet fra The Voice i 2012:

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Byvandring til Lille Tøyen hageby og Keyserløkka

Her er åpningstidene på Løren minigjenbruksstasjon

Vil bygge fem etasjer høy kontorblokk ved inngangen til Peer Gynt-parken