Se musikkvideoen med The Fooo fra Sinsen stasjonHvordan havnet det svenske boybandet The Fooo på Sinsen? Ikke vet jeg, men guttene valgte Sinsen T-banestasjon som kulisse da de skulle spille inn en Oslo-versjon av låta King of the Radio, og resultatet kan du se her.

De kan både synge og danse disse karene fra Stockholm, og i videoen - som ble lagt ut på YouTube i dag - ser du dem i utfoldelse på perrongen, i trappene og mellom betongpilarer på Sinsen T. Originalvideoen er forresten tatt opp på Hötorget T-banestasjon i Stockholms indre by.

The Fooo består av Oscar Molander, Oscar Enestad, Omar Rudberg og Felix Sandman. Guttene er født i 1997 og 1998. De debuterte med en opptreden på Drottninggatan i Stockholm og la ut stuntet på YouTube. Bare noen uker seinere sto de på scenen på Globen og varmet opp for Justin Bieber.

Du kan lese mer om dem på bandets hjemmeside her.

Og er du skikkelig The Fooo-fan, vil du sikkert ha med deg videoen der gutta tester zipline i Holmenkollen også. Klikk her for å se den og lese omtalen på nettsiden topp.no.

The Fooo på Sinsen. Bilde fra video.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvem husker denne Sinsen-restauranten?

Hva skjer i Trondheimsveien 113?

Slik blir den nye høyblokka på Økern torg