Her er gavebutikkene på Løren


Trenger du noen julegaveideer? Sinsenboeren gir deg en oversikt over noen av gavebutikkene på Løren og hva de har å tilby.

Eplemottaket, Løren torg
Eplemottaket heter butikken som sørger for at oslobeboere uten frukthager likevel kan nyte fruktene i syltet og saftet form. Mye kan du også få i fine gavepakninger.

Utsalget har nå lokaler på Løren torg, men skal over nyttår flytte over veien til nye lokaler i Lørenveien.

Eplemottaket kan blant annet skilte med rabarbra/jordebærsaft, lindhonning, bjørnebærsyltetøy, rabarbra/jordbærsyltetøy, råsaft uten sukker og tilsetningsstoffer, både krekling og blåbær.

Se Eplemottaket på Facebook her

Houz, Lørenveien 43
Houz kaller seg livsstilbutikk og har både møbler, interiørartikler og også ting som gleder ganen. Spennvidden er stor, og for å nevne noe: Veggklokker fra Newgate i England, produkter fra Nordisk Køkken, fondue fra Nicolas Vahe som du kan nyte med oppskåret frukt og nøtter og tekanner, lys, boller og puter signert kunstneren Rory Dobner.

Se Houz på Facebook her

Norli, Løren torg
På Norli Løren Torg finner du et godt og oppdatert utvalg bøker til store og små, i pocket eller innbundet format, i mange sjangre. Finner du ikke det du leter etter, kan du be dem bestille for deg. Butikken har også spill, kontorrekvisita, kort, gavepapir.

Se Norli Løren på Facebook her
Nedenfor kan du se en av Facebook-postene fra Houz.


Post by Houz.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Byvandring til Lille Tøyen hageby og Keyserløkka

Her er åpningstidene på Løren minigjenbruksstasjon

Vil bygge fem etasjer høy kontorblokk ved inngangen til Peer Gynt-parken