For deg som sogner til Sinsen

Hei!

Du har kommet til bloggen Sinsenboeren som akkurat nå er i sin spede start og mer er å betrakte som en idé enn et prosjekt.

Vi som sogner til Sinsen har allerede en del nettsider å velge mellom som gir oss informasjon om det som skjer her i vår del av bydel Grünerløkka. Den store utbyggeren her, Selvaag Eiendom, driver siden loeren.no, et veldig bra initiativ. Den gir deg nyheter, aktivitetskalender, værmelding og har også en egen Facebook-side om Løren. Tanken med denne bloggen er å forsøke å samle noen av trådene fra nettsider og sosiale medier om det som skjer på Sinsen, Løren, Hasle, Refstad og Økern.
Inmensidad
Navnet Sinsenboeren har jeg valgt fordi Sinsen er en fellesnevner for mange av oss som bor her; Sinsen skole, Sinsen kirke, Sinsen t-banestasjon, Sinsenjordet. De lokalkjente vil vite at minnebautaen på Sinsenjordet ble reist av sinseboerne til minne om de som falt i okkupasjonsårene. Jeg synes sinsenboer er et godt ord med god lokal forankring og synes godt det kan brukes om alle oss som sogner til Sinsen, derfor navnet på bloggen "Sinsenboeren".Ambisjonene for denne bloggen er foreløpig svært beskjedne. Jeg prøver meg fram og ser hvor det bærer og hva det blir tid til. I mellomtiden kan du også ta en kikk på nettmagasinet Sinsen, som viser noe av det som blir delt på sosiale medier om området vårt og det som skjer her.

Trond

PS: Flere lenker til lokale sider: Bydel Grünerløkkas nettside finner du her. Se også lenke til offentlig journal for bydel Grünerløkka her. Facebook-siden Løren - en spennende bydel, er det Selvaag som har opprettet og drifter. Informasjonssiden Løren Handel er et annet initiativ fra Selvaag. Her får du en oversikt over bransjer og butikker i området, og er du på utkikk etter lokaler, finner du informasjon om hvem du skal kontakte. Løren velforening har sin egen nettside med mye nyttig informasjon. Sinsen skole har sin nettside under utdanningsetaten i Oslo kommune her. Det samme har ungdomsskolen, Frydenberg. På Facebook-siden Løren - bytte, gi bort, nabotjenester er det mye aktivitet. I skrivende stund har den 263 medlemmer som bytter, låner og gir tips over en lav sko. Nettmagasinet Sinsen er et prøveprosjekt som så dagens lys samtidig med denne bloggen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Byvandring til Lille Tøyen hageby og Keyserløkka

Her er åpningstidene på Løren minigjenbruksstasjon

Vil bygge fem etasjer høy kontorblokk ved inngangen til Peer Gynt-parken