Desemberkalender


Kanonhallen, søndag 7. desember klokka 15 og 17.

Danseskolen Demi ønsker velkommen til Kanonhallen og forestillingen "Se meg". De forteller at de ble forelsket i romfølelsen, det industrielle, og energien i veggene. - Prosessen gjorde oss kreative og vi bestemte oss for at dette skulle bli vårt nye prosjekt for semestret, skriver de på sin nettside. Nå ønsker de å dele opplevelser, erfaringer og bevegelser med publikum. Les mer på Demiart.no.

Sinsen kirke, søndag 7. desember klokka 18.30

Konsert i Sinsen kirke med Hanne Krogh og tre tenorer; Marius Roth Christensen, Thomas Ruud og Jan Erik Fillan. Studenter fra Musikkteaterhøyskolen i Trondheimsveien medvirker også. Les mer på Sinsen menighet.

Sinsen kulturstasjon, 8. til 11. desember klokka 19.00

Konsertuke på Sinsen kulturstasjon med singer/songwriter-elever, band og instrumentalister.

Sinsen kirke, lørdag 13. desember klokka 17.00

Julekonsert der Kim Fairchild og Sinsen Ungdomskorps under ledelse av Frank Brodahl synger, spiller og driller julen inn. Sinsen UK har tidligere gjort julekonserter med Sølvguttene, Gaute Ormåsen, Benedikte Adrian med flere. Korpset er mest kjent for sine oppvisninger i Oslos gater med feiende musikk og flotte drillpiker. I tillegg har de flest landskamper på Ullevaal stadion. Sinsen UK har opptrådt på NRK, TV 2 og TV Norge og har spilt med artister som Åge Alexandersen, Heine Totland, Heidi Ruud Ellingsen, Odd Rene Andersen og Ole Børud. Kim Fairchild er en bergensk sanger, skuespiller og entertainer. Hun har medvirket i en rekke norske TV- produksjoner. Hun har holdt konserter både med eget band og diverse jazzensemble. Billetter kan kjøpes i døra eller av korpsets medlemmer. Les mer på Sinsen ungdomskorps hjemmeside.

Sinsen Ungdomskorps.

Tips om flere arrangementer? Send en tweet til @sinsenboeren

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sinsen-arkitektur: Siloen som ble boligsameie

Selvaag har måttet justere - slik blir Sinsenveien 45-49

Hvem husker gamle Ringen kino?