Krogsveen på Løren: Flere på visningene nå enn før jul


Krogsveen har Lørens eneste meglerkontor og er spent på aktivitetsnivået i januar. Per 14. januar sitter de med rundt 70 oppdrag i porteføljen. Av disse er det ti oppdrag som har vært ute tidligere, de øvrige er nye.

- Forventningene til januar er at aktivitetsnivået på visningene skal tas opp slik at vi får solgt unna de boligene som har ligget over jul og ryddet i porteføljen. Det ser vi også klare tendenser på at er i ferd med å skje. Det er flere på visningene nå enn før jul, men det er klart at markedet på tampen av 2013 har påvirket mest de objektene det er flest av, forklarer daglig leder hos Krogsveen avdeling Løren, Emir Mekic, til Sinsenboeren.

Det det er mest av på markedet er 2- og 3-roms leiligheter. Her er det stor konkurranse om kjøperne, og da sprer interessentene seg mer utover de mange objektene og prisene flater ut, ifølge Mekic.

- Det at prisene flater ut betyr nødvendigvis ikke at man taper penger ved et eventuelt salg. Dersom man skal gjøre et boligbytte er det viktig å være oppmerksom på at man gjør det i samme marked og at prisene reflekteres av det. I et slikt marked er det noen som velger å leie ut boligen sin da de ikke får "god nok" pris for den. Dette er med på å presse prisene ned på leiemarkedet, og da er det heller ingen gevinst i å leie ut, forklarer han.

Krogsveens avdeling på Løren består av fire meglere. Mekic sier de løfter fram kvaliteter i nabolaget som fine grøntområder, hyggelige naboer og nærhet til byen overfor de som kommer på visning.

- Som lokalmegler vet vi også hva som skjer i forhold til nye byggeprosjekter, utviklingen av Økernområdet og hvor bra det blir når også t-banen stopper hos oss. Potensialet er enormt, sier Mekic.

En av boligene som Krogsveen har ute til salg nå i januar er en 2-roms i 5. etasje i Kruttveien 12 på Løren. Prisantydning på boligen er 2.200.000 kroner. Fellesgjeld er 1716 og totalpris 2.201.716 kroner. Se bilde over.

En annen er nye leiligheter i Fjordgløttveien 15, 17 og 19. Her skal det bygges ni nye leiligheter med areal fra 87 til 96 kvadratmeter. Prisantydning er 5.900.000 kroner. Se bilde av tomta under.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvem husker denne Sinsen-restauranten?

Hva skjer i Trondheimsveien 113?

Slik blir den nye høyblokka på Økern torg