Ny boligblokk i Sinsenveien 41 skyter opp i 2015


Et nytt leilighetsbygg på seks etasjer skal reises i Sinsenveien 41, sør for Icas hovedkontor og vest for Selvaag-blokkene i Kanonhallveien. På eiendommen står det i dag et gammel industri- og kontorbygg på tre etasjer som ble oppført i 1905-1908. Dette har blant annet huset Skaubo apparatfabrikk, en industribedrift som i sin tid startet med radioapparater og senere gjorde seg kjent for sine komfyrer. I dag brukes bygget til næringsvirksomhet. Dette bygget skal rives.

Reguleringsplanen er vedtatt, forslaget var ute til offentlig ettersyn i fjor, og denne uka rykket eiendomsmegler Tom Z. Bliksmark fra Privatmegleren inn annonse på Finn.no. Salget starter i september, og bygget skal etter planen stå ferdig 2. kvartal 2015.

Det nye bygget skal romme to- til fem-roms leiligheter (selveier) fra cirka 40 kvadratmeter til 128 kvadratmeter, flere med balkonger som vender mot sør. På sørsiden av bygget er det også tegnet inn en felles hage. Selve bygget får en fasade i tegl, stål og glass. Arkitekt er SJ Arkitekter.

Eiendommen er på totalt 2,1 mål. Leilighetene får et samlet bruksareal (BRA) på 3800 kvadratmeter.

Oppdragsgiver for utbyggingen er eiendomsselskapet Sinsenveien 41 AS ved Niels Bugge.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

17. mai på Sinsen og Løren i Oslo

Løren: En gangbro åpnet og en annen fortsatt i det blå

Hva skjer i Trondheimsveien 113?